Promótereknek

JVS group

A JVS Group nagy nemzetközi kiállítások, koncertek, kulturális rendezvények és show-k promóciójára, készítésére, tervezésére, gyártására és turné-szervezésére szakosodott cég.

Utazó kiállításaink kiváló minőségű, interaktív,oktató és szórakoztató jellegűek. Kidolgoztunk és elkészítettük a legnagyobb turnéző világűr kiállítást, a Cosmos Discovery-t és olyan világhírű kiállításokat népszerűsítettünk, mint például az Inkák Aranya, a Titanic, a The Body kiállítás, a Világ múmiái és a Tutanhamon rejtélye és kincsei.

2000 óta a JVS GROUP számos világkiállítást és koncertet szervezett Csehországban. Fokozatosan a vállalat kibővült Szlovákiába, Lengyelországba és Magyarországra, amely jelenleg több mint 65 millió potenciális ügyféllel működik a piacon.

A sokéves tapasztalatának köszönhetően a JVS mestere a kiállítások és koncertek műszaki szempontjainak és biztonságának kérdésében, minden körülménytől függetlenül. A JVS GROUP olyan szakértői csoporttal rendelkezik, amely tökéletesen megvalósíthatja rendezvényeit az Ön igényeinek megfelelően. Szolgáltatásunk részeként teljes marketingstratégiát is nyújtunk, amely sikert hoz az Ön számára.