KIK VAGYUNK

A JVS GROUP 2000 óta az egyik legjelentősebb promóterek közé tartozik Közép- és Kelet-Európában. A világsztárok koncertjein és a nagyvállalati rendezvényeken túl a JVS GROUP elsősorban világkiállításokat is szervez, amelyek célja nem csak a látogatók szórakoztatása, hanem oktatása is.

Az olyan világkiállításoknak köszönhetően, mint a Titanic, a Body kiállítás, a Tutanhamon – Rejtélye és Kincsei, a Világ múmiái és az Inkák aranya kiállítás, amelyeket a JVS GROUP hozott a Csehországba, Szlovákiába, Lengyelországba és Magyarországra, erős hírnevet szereztünk a piacon. Érdekes kiállítások az egész család számára. A JVS GROUP minden korosztálynak edukatív szórakozást biztosít, továbbá az általános és középiskolás hallgatóit is meghívja valamennyi kiállításra, mivel ezek nagyszerű kiegészítői a tanterveknek. 2016-ban a JVS GROUP belépett a nagy családi kiállítások világpiacára. Az Amerikai Múzeummal és a Kozmoszféra Oktatási Központjával együttműködve építette meg a látványos Cosmos Discovery kiállítást, amely feltérképezi az űrutazást és az emberiség útját az első álmodozásokról egészen a kortárs korszakig, az űrbe történő jelenlegi és tervezett küldetésekkel. Erre az Európában példátlanul egyedülálló kiállításra invitálja a JVS GROUP a látogatókat Csehországban, Szlovákiában, Portugáliában és Olaszországban.

A nagy családi kiállítások mellett a JVS GROUP évente nagyszabású világkoncerteket szervez olyan zenészekkel, mint Ennio Morricone, Hans Zimmer, Mireille Mathieu, Lara Fabian, Paul Anka, Ringo Starr, Jean Michel Jarre, Bonnie Tyler, Tony Bennett és sokan mások. A JVS GROUP rendezi emellett a Moszkvai Királyi Balett előadásait is.
Jelenleg a JVS GROUP állandó képviselettel rendelkezik Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon.